Om meg

Bildet mitt
Tønsberg, Vestfold, Norway
Heisan!! Jeg heter Lene og her deler jeg min hobby og kakeverden med dere. Hyggelig at du titter innom, liker besøk =) Legg gjerne igjen kommentarer og det du måtte føle for. Du finner meg også på facebook.

fredag 17. februar 2012

Konkurranse

Det er partyplanner.no/  som er så snille å sponse en fin goodiebag som premie. De kan også finnes på facebook.
Jeg vil du skal gjøre 3 ting
1) Gå inn og lik her: partyplanner facebook
2) Del Lenes kaker med dine venner på  facebook
3) Fortell meg hvorfor akkurat du skal vinne (orginalitet ses på som positivt ;-), bruk fantasien.)
Vinneren blir trukket ut mandag 20 februar
Dette er noe av det du kan vinne :

23 kommentarer:

 1. jeg skal vinne rett og slett fordi jeg var først :) ;) og fordi jeg syns de muffins formene var utrolig søte da. og fodri jeg har gjort alt du skrev at jeg skulle gjøre :) Mvh ragnhild hals Amsrud

  SvarSlett
 2. Fordi jeg prøver å bli glad i å bake. Ser på alt det fine du og flere andre lager.Ønsker at jeg også kunne klare å få til så fine kaker. Jeg får ikke til det der :( Mvh Heidi johansen.

  SvarSlett
 3. Jeg vinner fordi jeg fortjener det ;)
  Kjempe gøy med konkurranser, håper på seier :)
  God helg!

  SvarSlett
 4. Jeg har veldig lyst til å vinne fordi; Jeg er en småbarns mamma til to nydelige jenter (3år og 5 måneder) og min eldste elsker kaker og da spesielt cup cakes:) hun har fått det for seg at mamma kan lage alle nydelige kaker og slikt som hun ser mamma sitter å titter på IPad (dine bilder og andres) og sier; de kan du lage i morgen ikke sant, det klarer du;) da må jeg jo prøve og øve meg slik at det blir litt kaker i huset;) det hadde vært super moro å vunnet noe sånt, krysser fingrene ;)


  God helg:)

  SvarSlett
 5. Side likt side delt link kommentert:) neste steg bake cuopcakes med dette flotte utstyr! Røre smake fylle spise deilig cupcakes med flott utstyr fra lenes kaker!

  Marianne Nielsen venter i spenning:)

  SvarSlett
 6. Da er alt gjort og årsaken min må være at jeg ikke er først og at jeg passer på deg på facebook slik at FB ikke stenger siden din :D

  SvarSlett
 7. Jeg vil vinne fordi jeg liker og tro at jeg kan bli en flink baker, når jeg bare får tid til å utvikle det potensialet som nok ligger bak der en plass! Har en god dæsj kreativitet, men det skorter mest på tiden til å få prøvd ut ideène mellom jobb, skole, unger, hus og hjem. Så om jeg vinner, så lover jeg og gjøre en innsats!! :D

  SvarSlett
 8. Liker herved Partyplanner og Lenes kaker på Facebook, og delt siden din på FB:)

  Jeg synes jeg fortjener å vinne fordi jeg er ufrivillug hjemmeværende husmor etter å ha mistet jobben da jeg skulle tilbake etter fødselspermisjon. Det er absolutt ikke innbringende å gå slik uten jobb i over ett år og derfor får jeg ikke kjøpt slike flotte former og det andre... Jeg ønsker meg så et stort muffinsstativ og bokser til å gi bort muffins i..
  Misforstå meg rett, jeg koser meg jo og jeg baker hjemme, prøver å få dagene til å gå, men å vinne her hadde så absolutt vært et stort lyspunkt! Det hadde ikke bare gledet meg, men også mine gode venner som jeg kunne tatt med mer muffins til når jeg er på besøk hos de:)

  SvarSlett
 9. Hei gjort alt. Eg vil vinne fordi eg ønsker å bli flinkere til å bake og gjøre det mye mer, med disse flotte tingene vil motivasjon til å bake noen herlige cupcakes vere stor!:) utrolig flott premie,lyst til å vinne!!:)
  Janne
  jannebabzen@hotmail.com

  SvarSlett
 10. Jeg fortjener å vinne fordi det blir mye kakebaking i huset med 6 barn, Muffins er spesielt populært!! Liker partyplanner og Lenes kaker på FB og har også delt siden din!!
  :))))

  SvarSlett
 11. Hei.

  Jeg vil gjerne vinne dette til min kjære samboer.
  Hun absolutt ELSKER å bake, så dette hadde vært en perfekt gave til henne.

  Håper på å vinne :D

  SvarSlett
 12. Jeg er flink til å lage mat, men jeg er ikke så veldig flink til å lage kaker. Men jeg er flink til å pynte! Så med hjelp av toro-muffins så tryller jeg frem flotte muffinser. Trenger derfor muffins-stæsj ;)

  SvarSlett
 13. herlig konkurranse!

  Jeg er med, har lyst til og vinne denne fordi at jeg trives godt på kjøkkenet med matlaging og baking av godiser, spesielt til andre:-) Har ikke bakt skikkelige cupcakes før, bare prøvd mølleren's sine ferdigposer 1 gang.
  Nå skal jeg og venindegjengen ha babyshower for bestevennina mi, så hadde vert utrolig kjekt å få vinne denne og laget noen herlige cupcakes for annledningen.
  Dessuten har jeg ei lita jente på halvannet år som ELSKER kaker og søtsaker ;-)
  Likt og delt på FB :-) Så nå gjenstår det å krysse fingrer!

  SvarSlett
 14. Jeg fortjener å vinne fordi jeg fyller 30år i begynnelsen av mars. Og som 30år gammel dame er det jo på tide å begynne å være litt mere huslig av seg. Bake cupcakes på søndager, f.eks. :) (Jeg har faktisk allerede begynt å øve meg til jeg blir dame... lager veldig gode sitronmuffins.)

  Jeg synes jeg bør vinne slik at jeg kan være bakedame med stil :)

  SvarSlett
 15. Oppdrag utført. Hvorfor jeg bør vinne. Jo nå har vi her i huset de siste to månedene vært gjennom årets influensa, en lungebetennelse, noen omgangssyker og en senebetennelse, så en hyggelig oppmuntring hadde vært supert. Virker som alle her er friske nå, men litt overaskelser søtsaker hjelper jo alltid litt ekstra på humøret :) Ønsker alle lykktil og krysser fingrene:)
  Mvh: kristine907@gmail.com

  SvarSlett
 16. Jeg delte begge sidene. Ønsker meg veeeeldig dette fordi vi bor hos svigermor for tiden og alle våre ting er på lager.Her finnes ikke moderene kakebakstutstyr....og minstejenta skal snart ha selskap. Da hadde dette vært helt perfekt:):)

  mvh

  kjerstin

  SvarSlett
 17. Ble bitt av bakebasillen for 2 år siden (mye grunnet bloggen din:)) og har siden bakt myye muffins..Og disse eskene og formene var supersøte. Stativ har jeg så hvis jeg hadde vært heldig å vinne det kan du godt lodde det ut på nytt:)

  Har delt og liker:)

  Klem Charlotte

  SvarSlett
 18. Utført begge punktene!
  Jeg vil gjerne vinne da vi planlegger stort familieparty, og tar imot all inspirasjon og ideer med stor takk :)
  Hilsen Camilla, toyotacrown (ætt) hotmail.com

  SvarSlett
 19. Jeg har likt begge sidene og delt den ene :)

  Jeg vil vinne fordi har hatt det litt vanskelig den siste tiden. Det som har fulgt hverdagen min i over fire år nå gledet meg ikke like mye lenger. Nemlig hestesport. For i høst mistet jeg min aller beste venn nemlig ponnien Cesar, og etter det var sporten/hobbyen ikke en like stor glede for meg. Men en god veninne av meg og mammaen hennes har en hest, og dem har merket at jeg har slitt litt med motivasjonen og har gitt meg muligheter jeg bare kunne drømt om uten deres snille hjerter. For dem har tatt meg med i stallen og latt meg ri og styre på med hest gratis. Da økonomien til mamma og pappa ikke er den beste, så har dette hjulpet veldig på. Og som sagt er dem grunnen til at jeg har fortsatt og holdt ut. Så om jeg hadde vunnet hadde både stativet og formene gått til dem <3 Og jeg føler virkelig at jeg skylder dem mye glde, og da er jo dette en god mulighet. Fordi begge to elsker muffins, de lager muffinser ofte. Og de er kjempegode <3

  Klem Sigrunn

  SvarSlett
 20. Fordi jeg snart fyller 30 år. Og er en mamma som har vært kjempedårlig på å bake til sønnen sin. Jeg har stort sett bare bakt til bursdagen hans. Men dette vil jeg gjerne endre på. Og nå er han så stor (7, 5 år) at han kan være med å hjelpe til. Han elsker å være på kjøkkenet.
  Godt å ha enda en ting for oss å gjøre sammen, da han ikke har en pappa som stiller opp. Ikke betaler han for barnet sitt heller. Og med en deltidsjobb 3 dager i uken, kan jeg heller ikke skryte på meg å ha råd til å kjøpe hva som helst. Hverken bakeutstyr eller annet.

  SvarSlett
 21. var vanskelig å velge en vinner ut ifra flere gode svar, så nå er vinneren plukket ut på: http://www.random.org/. Det ble nr 20 som var Sigrunn.
  Kan du sende en mail med adressen der gevinsten skal sendes til: lise@partyplanner.no
  GRATULERER SIGRUNN!!

  Mvh Lene

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...