Om meg

Bildet mitt
Tønsberg, Vestfold, Norway
Heisan!! Jeg heter Lene og her deler jeg min hobby og kakeverden med dere. Hyggelig at du titter innom, liker besøk =) Legg gjerne igjen kommentarer og det du måtte føle for. Du finner meg også på facebook.

onsdag 25. mars 2009

Sjokoladepasta

Bruk 2 deler sjokolade og 1 del lys sirup.

Bland dette sammen og la det stå på benken innpakket i plast i noen timer.

Kna den sammen,så er den klar til bruk.

3 kommentarer:

 1. Jeg har ett spørsmål om denne her. Jeg har prøvd å lage den 2 ganger, men når jeg skal kna den etter ar den har ligget på benken i plasten sin i de gitte timene smuldrer den opp og blir ett grovkornet pudder. Uansett hvor lenge jeg knukker, gnur og knar er den like mye ett grovkornet pudder. Jeg bruker kokesjokolade. Funker ikke det? Har du noen ide om hva jeg gjør feil?

  SvarSlett
 2. Varmer du sjokladen for mye? Kokesjokolade er fint å bruke det. Når den ligger noen timer vil fettet legge seg på utsiden. Dette knar du bare inn igjen.Om den er for tørr så kan du vel prøve å kna inn litt mer sirup kanskje. Jeg lager ikke mye av dette, så kan ikke hjelpe deg noe mer ;-)Prøv deg frem=) Den er klissete å jobbe med og har en tendens til å smelte. da er det lurt å ha den et kjølig sted mens du kjevler eller innimellom;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. skal man bruke vann når det er i panne slik det står på sjokoladen?

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...