Sider

onsdag 25. mars 2009

Royal icing

1 eggehvite

1/4 ts sitronsaft

ca. 4 dl melis

Eggehviten vispes til den er blitt hvit og luftig, 

tilsett så sitronsaft og sikt i melisen gradvis under visping til icingen blir fast.

Dvs. at ringene etter vispen ikke siger sammen.


6 kommentarer:

  1. Takk for denne! Dette er en oppskrift jeg har lett lenge etter! Visste ikke helt hva denne "hvite kremen" egentlig var laget av, så dette var nyttig. Denne kremen kan vel brukes på samme måte som vanlig fløtekrem?

    SvarSlett
  2. Den blir helt stiv og hard.Er til dekorering.

    SvarSlett
  3. Er ikke den fra cacas.. De har en prikk lik!..

    SvarSlett
  4. Det er ikke cacas som har funnet opp den oppskriften. det er en oppskrift de fleste bruker. Du vil finne den mange steder ;-)

    SvarSlett
  5. Hvor lenge kan en ha slik i boks i kjøleskapet og hva kan en gjøre hvis den er blitt for stiv?
    Kan en få den til slik at en kan bruke den igjen.

    SvarSlett
  6. Om den har stått så lenge i kjøleskapet at den har blitt helt hard, så ville jeg laget ny;-)
    Vet det går an å bruke glycerine for å mykne opp royal icing og andre masser.

    SvarSlett