Takk for denne! Dette er en oppskrift jeg har lett lenge etter! Visste ikke helt hva denne "hvite kremen" egentlig var laget av, så dette var nyttig. Denne kremen kan vel brukes på samme måte som vanlig fløtekrem?
Om den har stått så lenge i kjøleskapet at den har blitt helt hard, så ville jeg laget ny;-) Vet det går an å bruke glycerine for å mykne opp royal icing og andre masser.
Takk for denne! Dette er en oppskrift jeg har lett lenge etter! Visste ikke helt hva denne "hvite kremen" egentlig var laget av, så dette var nyttig. Denne kremen kan vel brukes på samme måte som vanlig fløtekrem?
SvarSlettDen blir helt stiv og hard.Er til dekorering.
SvarSlettEr ikke den fra cacas.. De har en prikk lik!..
SvarSlettDet er ikke cacas som har funnet opp den oppskriften. det er en oppskrift de fleste bruker. Du vil finne den mange steder ;-)
SvarSlettHvor lenge kan en ha slik i boks i kjøleskapet og hva kan en gjøre hvis den er blitt for stiv?
SvarSlettKan en få den til slik at en kan bruke den igjen.
Om den har stått så lenge i kjøleskapet at den har blitt helt hard, så ville jeg laget ny;-)
SvarSlettVet det går an å bruke glycerine for å mykne opp royal icing og andre masser.