Bilder av kaker,oppskrifter og arbeidsbeskrivelser av ting jeg lager.
Sider
▼
søndag 11. august 2013
Bondebryllup
1 etg: sjokoladekake fylt med sjokolade og vanilje mousse, trukket med amerikansk smørkrem.
2 og 3 etg: sukkerbunner fylt med vaniljekrem med krem og bringebær, trukket med vanilla icing og marsipan.
Heisann! Stilige kaker du lager! Lurer litt på hvordan du støtter opp etasjene dine, ser det finnes stativ og slik men er det en enklare måte? Og står kakene direkte oppå hverandre eller er det et lite fat ol. I mellom :) Hilsen marita
Hei, og takk for det :-) Jeg bruker blomsterpinner som jeg trer ned i sugerør i forskjellige str alt ettersom hvor tung/mange etg det er. Pappbrett i mellom kakene.
Heisann! Stilige kaker du lager! Lurer litt på hvordan du støtter opp etasjene dine, ser det finnes stativ og slik men er det en enklare måte? Og står kakene direkte oppå hverandre eller er det et lite fat ol. I mellom :)
SvarSlettHilsen marita
Hei, og takk for det :-) Jeg bruker blomsterpinner som jeg trer ned i sugerør i forskjellige str alt ettersom hvor tung/mange etg det er. Pappbrett i mellom kakene.
SvarSlettMvh Lene