Flott kake. Amatørsmørsmål, men jeg spør allikevel; hva er lurt å bruke som "lim" på f.eks. de rosene som er festet på sidene der? Sånn at de ikke sklir av. mvh Ingunn
Takk for svar :) Så fortsetter jeg bare å spørre hehehe ;)
Er det Wilton fargene, de som brukes til Cacas kaker feks? De små boksene man får kjøpt på Traktøren, Jernia...? Og bruker du da vanlig butikkmarsipan, eller har du en annen å anbefale?
Flott kake. Amatørsmørsmål, men jeg spør allikevel; hva er lurt å bruke som "lim" på f.eks. de rosene som er festet på sidene der? Sånn at de ikke sklir av. mvh Ingunn
SvarSlettEnten ingenting eller vann ;-)
SvarSlettTakk for tipset!
SvarSlettFlotte kaker du lager!
SvarSlettLurer på en ting - hva bruker du får å farge marsipanen? Og er det bare å kna i fargene, så blir det så jevnt fordelt?
Takk!
SvarSlettBruker pasta farger for det meste. Da knar jeg inn fargen ja.
Takk for svar :)
SvarSlettSå fortsetter jeg bare å spørre hehehe ;)
Er det Wilton fargene, de som brukes til Cacas kaker feks? De små boksene man får kjøpt på Traktøren, Jernia...? Og bruker du da vanlig butikkmarsipan, eller har du en annen å anbefale?
Wilton ja,og lanlord marsipan funker bra
SvarSlettEh...fins det noe man kan farge vanlig "gulaktig" marsipan kritthvit med som funker, sånn at den virkelig blir kritthvit??
SvarSlettTitandioksidpulver fra Panduro, eller White white icing fra Wilton.
SvarSlett