Sider

onsdag 23. juni 2010

Hello Kitty



Sjokoladekake fyllt med sjokolademousse,trukket med amerikansk smørkrem og marsipan.

9 kommentarer:

  1. Flott kake. Amatørsmørsmål, men jeg spør allikevel; hva er lurt å bruke som "lim" på f.eks. de rosene som er festet på sidene der? Sånn at de ikke sklir av. mvh Ingunn

    SvarSlett
  2. Takk for tipset!

    SvarSlett
  3. Flotte kaker du lager!

    Lurer på en ting - hva bruker du får å farge marsipanen? Og er det bare å kna i fargene, så blir det så jevnt fordelt?

    SvarSlett
  4. Takk!
    Bruker pasta farger for det meste. Da knar jeg inn fargen ja.

    SvarSlett
  5. Takk for svar :)
    Så fortsetter jeg bare å spørre hehehe ;)

    Er det Wilton fargene, de som brukes til Cacas kaker feks? De små boksene man får kjøpt på Traktøren, Jernia...? Og bruker du da vanlig butikkmarsipan, eller har du en annen å anbefale?

    SvarSlett
  6. Wilton ja,og lanlord marsipan funker bra

    SvarSlett
  7. Eh...fins det noe man kan farge vanlig "gulaktig" marsipan kritthvit med som funker, sånn at den virkelig blir kritthvit??

    SvarSlett
  8. Titandioksidpulver fra Panduro, eller White white icing fra Wilton.

    SvarSlett