MMF
200 gram Marshmallows
2 ss vann
2 ss matfett
ca. 500 gram melis
Farge/kakao
Ha vann og marshmallows i en stor bolle og sett det i mikron ca 1.5 - 2 min til det puffer opp.
Ta det ut og ha matfettet (og farge hvis man ønsker det) og rør godt .
Ha i melisen litt av gangen og rør godt.
hell det ut på et bake underlag og kna inn resten av melisen og den er ferdig til bruk.Man kan kna inn farge nå også,om man skal ha flere forskjellige farger.
Denne mengden passer til en normalt stor kake og litt blomster.
Oppbevar tett i plast i et tørkt og mørkt skap.
Hva bruker du som matfett???
SvarSlettFlott eller delfia
SvarSlettFikk ikke til å lage lokk av mmf jeg.. da den ble ferdig farget og skulle kjevles ut ble den hvit av melis. Hadde jeg ikke melis satte den seg fast i benken og hadde jeg i mer farge for å bli kvitt det hvite av melisen ble den for klissete osv osv.. jeg er og blir en amatør. Dumt, for det er lettvint å lage denne og den er så fin som lokk :) jeg tåler ikke marsipan så dette er et glimrende valg. Men som sagt, jeg er amatør til de grader.
SvarSlettPrøv med litt matfett på underlaget når du hjelper eller ha mer melis i til deigen ikke er så klissete.
SvarSlettSukkerpasta er et annet alternativ når du ikke tåler marsipan.
Lene